Where did awstats go?

General help with installation, scripts, etc....

Where did awstats go?

Postby alfredpr » Fri Jan 06, 2012 12:37 am

Using "cPanel Pro 1.0 (RC1)" to manage my domains and I've always had a awstats icon under "logs" but now it's gone.

Image

Not a big deal, the other log viewers work fine, I'm just wondering.
alfredpr
 
Posts: 7
Joined: Sun Feb 18, 2007 11:17 pm

Re: Where did awstats go?

Postby Ferdi » Tue Jan 10, 2012 12:45 am

Hi Alfred,

Thank you for your post.

Upon checking your account, the Awstats is disabled for some reason.

I already have it enabled and you may now recheck your cPanel.

Attached is a screenshot of it as well.

For further concerns, you may also contact our Tech Support team at 1-877-871-7888 or you can email us at support@canadianwebhsoting.com.


Best Regards,
Ferdi | Customer Support
Attachments
AWStats.JPG
AWStats Enabled
AWStats.JPG (21.79 KiB) Viewed 13365 times
Ferdi
 
Posts: 21
Joined: Tue Jan 10, 2012 12:34 am

Re: Where did awstats go?

Postby alfredpr » Tue Jan 10, 2012 1:54 am

I did check "Choose Log Programs" and Awstats had a lock symbol like all the rest.

I think it had been disabled for a reason. Now when I click on a log to view instead of showing the log, it just asks if I want to open "awstats.pl":
The url showing on the "view" link is:
Code: Select all
http://www.broxxxxxxxxx.ca:2082/cpsess3386476775/awstats.pl?config=broxxxxxxxxx.ca&ssl=&lang=en
(without the Xs of course)

Image
alfredpr
 
Posts: 7
Joined: Sun Feb 18, 2007 11:17 pm

Re: Where did awstats go?

Postby Ferdi » Tue Jan 10, 2012 2:50 am

Hi Alfred,

I made some changes on the server.

Please recheck your cPanel Awstats and get back to us once it's still giving you the same pop-up.


Best Regards,

Ferdi | Customer Support
Ferdi
 
Posts: 21
Joined: Tue Jan 10, 2012 12:34 am

Re: Where did awstats go?

Postby alfredpr » Tue Jan 10, 2012 12:26 pm

Nope, still the same. In Firefox I get the popup asking to open awstats.pl and in chromium it just opens the script to a blank page. And I mean a really blank page, if I 'view source' it is empty.

Is awstats.pl corrupt? Anyone else on this server (mm2) having the same issue?
alfredpr
 
Posts: 7
Joined: Sun Feb 18, 2007 11:17 pm

Re: Where did awstats go?

Postby Ferdi » Wed Jan 11, 2012 4:24 am

Hi Alfred,

It should be working fine now.

I tried it from my end and it's working.

There's just some settings that needed to be tweaked from the server.

You may also open a ticket by emailing our support team at support@canadianwebhosting.com.

If you have further concerns, please let us know.


Best Regards,
Ferdi | Customer Support
Ferdi
 
Posts: 21
Joined: Tue Jan 10, 2012 12:34 am

Re: Where did awstats go?

Postby alfredpr » Wed Jan 11, 2012 12:03 pm

Looks like everything is working properly again.

Thanks for your help!
alfredpr
 
Posts: 7
Joined: Sun Feb 18, 2007 11:17 pm

Re: Where did awstats go?

Postby Ferdi » Wed Jan 11, 2012 9:54 pm

You're most welcome Alfred! :)
Ferdi
 
Posts: 21
Joined: Tue Jan 10, 2012 12:34 am


Return to General Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron